پیام تبریک نوروز 1400 مدیر مسئول نشریه

ضمن تبریک فرا رسیدن سال نو و تبریک نوروز 1400 ، و اشاره به منویات مقام معظم رهبری، امیدواریم با توجه به مشکلات عدیده جامعه ورزشی کشور از مشکلات اقتصادی که در صدر مشکلات است، تا مشکلات بیمه های درمانی و بیمه های بازنشستگی توجه به مربیان کم برخوردار و قهرمانان آسیب دیده دیروز و رفع موانع با دلسوزی بیشتری از سوی مسئولین ورزش کشور دنبال گردد.

سال 1400 آغاز شد، و ورود ما را به سال و قرنی جدید رقم زد

بسم الله الرّحمن الرّحیم
یا مقلّب القلوب والابصار، یا مدبّر اللیل و النّهار، یا محوّل الحول و الاحوال، حوّل حالنا الی احسن الحال.

ما نیز به سهم اندک خود عید نوروز و حلول سال نو را خدمت شما و خانواده محترمتان تبریک عرض میکنیم.

به خصوص جامعه ورزشکاران، قهرمانان و مربیان ورزشی کشور.

همچنین تبریک خاص به تمام خانواده هایی که بر گردن ما حق دارند و آرامش امروز ما مدیون از جانگذشتگی دیروز آنان است .

خانواده‌های مکرّم شهیدان و خانواده‌های جانبازان و خود جانبازان و همه‌ی ایثارگران عزیز. و همچنین تبریک عرض میکنیم این عید را به همه‌ی ملّتهایی که عید نوروز را گرامی میدارند.

امسال عید مقارن شده است، با اعیاد مبارک شعبانیّه که امیدواریم این تقارن، برکات فراوانی را از لحاظ مادّی و معنوی برای تمام هم میهنانمان داشته باشد.

و سال۱۴۰۰ متبرّک است به اینکه دو نیمه‌ی شعبان در آن هست و مردم دو بار در این سال ولادت ولی‌الله‌الاعظم (ارواحنا فداه) را جشن خواهند گرفت.

 

حوادث تلخ امسال

سال ۹۹ با حوادث گوناگون و بعضاً بی‌سابقه‌ای پایان یافت.  پدیده‌ی کرونا بود که تقریباً زندگی همه‌ی ملّت را به نحوی تحت تأثیر قرار داد.

و به خصوص سبب شد ما مدیران ، مربیان و قهرمانان بسیاری را در رشته های محتلف ورزشی از دست دهیم ، که سرآمد آنها می توان از آقایان میناوند و انصاریان نام برد.

هم کسب و کارها را، هم محیط‌های درسی را، هم اجتماعات دینی را، هم مسئله‌ی سفرها را، ورزش را و دیگر مسائل گوناگون کشور را تحت ‌تأثیر قرار داد،

و ضربه‌ی سختی هم به اشتغال و هم به سیستم اقتصادی در کشور زد.

البتّه از همه‌ی اینها تلخ‌تر جان ‌باختن ده‌ها هزار از مردم عزیز ما بود که این به معنای غصّه‌دار شدن و داغدار شدن ده‌ها هزار خانواده است.

امیدواریم که خداوند به همه خانواده ها صبر بدهد و به خانواده های مدافعین سلامت و پرستاران گرامی اجر بدهد و جان‌باختگان را مورد رحمت و مغفرت خویش قرار دهد.

مبارزه با کرونا

سال ۹۹ همچنین از جهتی سال بُروز توانایی‌های ملّت ایران نیز بود.

هم در مقابله‌ی با همین آزمون بزرگ یعنی کرونا که انصافاً ملّت عزیز ما از مجموعه‌های درمانی و بهداشتی گرفته، تا محقّقین و دانشمندان، و آحاد مردم، گروه‌های جهادی و خدمتگزار، توانایی بزرگی را از خودشان نشان دادند.

برای مدیریّت این حادثه‌ی تلخ، آن هم با فشار حدّاکثری دشمن در زمان تحریم؛ با وجود تحریم، بسته ‌بودن راه‌های گوناگون برای استفاده‌ی از امکانات خارج از کشور بوده است.

و  ملّت ما، و تمام کادر محترم مدافعین سلامت، از جمله: دانشمندان، پزشکان، پرستاران، بهیاران ، عوامل آزمایشگاهی ما و عوامل رادیولوژیستی  و غیره…

اینهایی که دست‌اندرکار درمان مردم بودند، انصافاً توانستند تجربه‌ی بزرگی را به یادگار بگذارند.

و توانایی بزرگی از خودشان نشان بدهند؛ همچنین ملّت ایران توانایی خودش را در صبوری و بردباری و رعایت پروتکل های بهداشتی نشان داد.

مبارزه ای که چشمان تمام کشورهای مدرن و توسعه یافته جهان را  متحیر ساخت، و ناخواسته صدای تشویق بسیاری از مخالفین کشورمان و نظام را بگوشمان رساند.

تلاش در اوج کمبود ها

خب، شعار سال ۹۹ شعار «جهش تولید» بود.

اگر بخواهیم بر اساس گزارشهای متعدّد مردمی و دولتی و دستگاه‌های مختلف داخلی و در سطح جهان  قضاوت و ارزیابی کنیم ، باید بگوییم این شعار تا حدّی، قابل قبولی وتحقّق یافته است.

یعنی جهش تولید در بخشهایی از کشور و بخشهایی از مسائل گوناگون کشور تحقّق پیدا کرد، اگر چه در حدّ قابل قبول و مورد نیاز کمبودهای داخلی کشور نبوده.

بی شک بسیاری از این عدم موفقیت ها بر اثر کار شکنی های حسودان پیشرفت ایران و ایرانی، و گروهی از مسئولین بی کفایت و بعضی محدودیت های قانونی بوده است .

بیشتر در جاهایی این شعار تحقّق پیدا کرد،که غالباً در کارهای زیربنائی و سازندگی و امثال اینها بود، نتیجه‌ی آن در اقتصاد عمومی کشور و در معیشت مردم مشهود نشد،

در حالی که انتظار ما این بود که جهش تولید بتواند گشایشی در وضع مردم به وجود بیاورد.

البتّه شعار جهش تولید به معنای واقعی کلمه یک شعار به تمام معنا انقلابی است، شعار مهمّی است. جهش تولید اگر بدرستی در کشور اتّفاق بیفتد،که ان‌شاءالله اتّفاق خواهد افتاد.

هم تأثیرات عمیق اقتصادی در کشور میگذارد.در مورد ارزش پول و بقیّه‌ی مسائل عمده‌ی اقتصادی تأثیر میگذارد.

و هم علاوه‌ی بر آنها موجب اعتماد به نفْس ملّی میشود. موجب رضایتمندی عمومی مردم و تضمین‌کننده‌ی امنیّت ملّی است.

عوامل و موانع

1 300x258 - پیام تبریک نوروز 1400 مدیر مسئول نشریه
تبریک نوروز 1400 به تمام ملت ایران به خصوص جامعه ورزش کشور

خب حالا چرا در سال ۹۹ به طور کامل این اتّفاق نیفتاد؟ به خاطر وجود موانع از طرفی، و حمایت نشدن تولید در همه‌ی بخشها از طرف دیگر.

یعنی تولید، هم احتیاج دارد به حمایتهای لازم قانونی و حکومتی و هم احتیاج دارد به اینکه موانع سر راه تولید برداشته بشود.

حالا از باب مثال فرض کنید وقتی که یک کارگاه نیمه‌کاره‌ای، یعنی کارگاهی که مثلاً با سی درصد، چهل درصد ظرفیّت کار میکند یا بکلّی از کار افتاده است.

با همّت چند جوان این کارگاه به راه می‌افتد، با تشویقها و مانند اینها این کارگاه مشغول حرکت میشود.

و بعد از آنکه به تولید رسید، ناگهان انسان مشاهده میکند که رقیبِ این محصول به نحوی از خارج وارد کشور میشود.

یا به وسیله‌ی دستهای خیانتکار قاچاقچی یا متأسّفانه از طرق قانونی و به خاطر ضعف رعایتهای قانونی.

این تولید طبعاً تشویق نمیشود؛ این مانع بر سر تولید است، یعنی آن کاری که انجام گرفته، در واقع شکست میخورد. یا همچنین به خاطر نبودِ مشوّقها، مثل نبود مشوّق سرمایه‌گذاری.

سرمایه‌گذاری در امر تولید احتیاج دارد به مشوّق.

بایستی کسانی که میتوانند سرمایه‌گذاری کنند تشویق بشوند به این کار، و اوضاع کسب و کار در کشور به نحوی باشد که برای اینها تشویق‌کننده بشود که وارد این کار بشوند،

یا هزینه‌ی تولید برایشان افزایش پیدا نکند که متأسّفانه اینها اتّفاق نیفتاده.

یعنی ملاحظات لازم انجام نگرفته؛ نه آنچنان مشوّقی وجود داشته و نه در مورد هزینه‌های تولید فکری شده.

در یکی از سالها حالا شاید سال ۹۹ نبود، شاید سال 98 هزینه‌ی تولیدکننده از هزینه‌ی مصرف‌کننده بالاتر بوده.

خب اینها یک چیزهایی است که مانع پیشرفت تولید است.

در ورزش نیز عدم انجام و تکمیل بیمه های درمانی و حتی بیمه بیکاری و تامین اجتماعی مشکلات بسیاری را ایجاد نمود.

که شاخص آن برای یکی از بزرگان کشور آقای استاد(پارماجارن) محمدآقای توحیدی، بنیانگذار کیک بوکس و موی تای کشور در طی دوران درمان خویش ایجاد نمود.

لزوم به نگاه تخصصی و عمیق تر در کشور

بنابراین کشور ما در سال ۹۹ این حرکت انقلابی را به نحوی در کشور آغاز کرده، و ملّت ایران استقبال کرده است.

از جهش تولید به اندازه‌ی مشخّص و محدودی، و این باید ادامه پیدا کند.

سال ۱۴۰۰ که از لحظه‌ی این سال تحویل شروع میشود، در واقع به یک حساب ورود در قرن جدید است.

و در واقع یک قرن جدیدی دارد آغاز میشود، بنابراین به مسائل کشور بایستی با نگاه بلندمدّت نگریست و آنها را با نگاه بلندمدّت محاسبه نمود.

امیدواریم مدیران  و رئوسای مختلف فدراسیون و وزارت ورزش و جوانان برنامه ها و تعابیری را برای وضع معیشتی مربیان و قهرمانان شاخص در نظر بگیرند.

اهمیت سال 1400 

این سال ۱۴۰۰ سال حسّاس و مهمّی است.

هم به خاطر انتخاباتی که در اوّل این سال هست، که ما در خرداد ۱۴۰۰ انتخابات مهمّی در پیش داریم،

که این انتخابات میتواند تأثیر مهمّی در اوضاع کشور و حوادث کشور و آینده‌ی کشور داشته باشد.

و امیدواریم مدیریّتهای جدیدی بر سر کار بیایند، تازه‌نَفَس، با انگیزه‌های گوناگون قوی و با دانش و آگاهی اصول مدیریّت اجرائی در سطح کشوری.

بنابراین انتخابات، این سال را بسیار مهم و حسّاس میکند.

و هم به این جهت که تولید در سال ۹۹ یک تکانی خورد و جهش تولید یک حرکتی به وجود آورد.

و هم با مسئولیت های جدید در ارکان مختلف کشور به خصوص ورزش در سال 1400 شاهد دگرگونی های مناسبی باشیم.

و امیدواریم مدیران ورزشی کشور و مسئولین خرد و کلان در ارکان مختلف ورزشی ، با حس و دغدغه بیشتری نسبت به ارائه خدمت خود کوشا و در تلاش باشند.

نام گذاری سال 1400 : ( تولید ، پشتیبانی ها، مانع زدایی ها)

سال ۱۴۰۰ یک انگیزه خوبی برای شکوفایی جهش تولید دارد، که از این بایستی حدّاکثر استفاده را کرد.

باید این حرکت با جدّیّت دنبال بشود و به طور عمده حمایتهای قانونی و دولتی و حکومتی از همه‌سو نسبت به جهش تولید انجام بگیرد.

چه این دولت تا وقتی که بر سر کار است، چه دولت آینده از اوّل استقرار بایستی همّت خودش را بر این اصل قرار دهد، که موانع را برطرف کند، و حمایتهای لازم را انجام بدهد.

و ان‌شاءالله جهش تولید به معنای واقعی کلمه در امسال انجام بگیرد.

لذا شعار امسال به این شکل تنظیم شد: «تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها»؛ یعنی شعار این است: تولید؛ پشتیبانی‌ها، مانع‌زدایی‌ها.

ما بایستی تولید را محور کار قرار بدهیم، امیدوارم مربیان ورزشی هم با یکدیگر متحد شوند و از مسئولین مطالبه گری کنند.

هم خود به قکر مقاوت سازنده باشند، شاید بتوانند با بودجه کم و نیاز کمی یک درآمد زایی مناسبی را برای جامعه ورزشی کشور رقم زنند.

و حمایتهای لازم را انجام بدهیم و مانعها را از سر راه تولید برداریم. امیدواریم ان‌شاءالله به لطف الهی این شعار تحقّق لازم را پیدا کند.

امیدواریم سال مبارکی برای ملّت ایران باشد و حضرت ولیّ‌عصر (ارواحنا فداه) ملّت ایران را و مسئولین کشور را و آحاد مردم را دعا کنند.

و تفضّلات خودشان را به این ملّت شریف ارزانی بدارند، و لطف خودشان را و توجّه خودشان را همچنان  گذشته که وجود داشته، ادامه بدهند.

انشالله

دکتر تورج عنصری

مدیر مسئول و صاحب امتیاز نشریه زنگ سلامتی

 

دیدگاهتان را بنویسید